Archív

Az ABB villanymotorja közel 100%-os energiahatékonysággal világrekordot állított fel

2017-07-10 - Az innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója, az ABB világrekordot állított fel a szinkronmotorok hatékonysága terén. Az új ABB villanymotorral élettartama során akár félmillió dollár is megtakarítható.

Optimális napenergia felhasználás az ABB innovatív REACT inverterével

2017-07-03 - Az ABB egyedülálló, lakóépületekhez tervezett energiatároló rendszere elősegíti az energia hatékony, igényekhez igazodó felhasználást.

ABB az űrben: a legvégső határ meghódítása

2017-06-26 - Az ABB számos területen játszik aktív szerepet az űrkutatásban. Berendezései helyet kapnak az összes, jelenleg fejlesztés alatt álló európai időjárási műhold fedélzetén, összesen 9 műholdra telepített optikai rendszerben. Ezzel párhuzamban a Kanadai Űrügynökséggel kötött szerződés keretében az ABB egy Mars-kutató programhoz már megtervezte azokat a készülékeket, amelyekkel a molekuláris élet jelenlétét lehet majd észlelni.

Idén is sikerrel zárult az ABB hazai ösztöndíj- és női mentorprogramja

2017-06-20 - A napokban sikeresen zárultak az ABB Kft. egyetemi programjai: egy öt hónapos ösztöndíj- és egy „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű program, melyet a vállalat végzős női egyetemi és főiskolai mérnökhallgatók számára hozott létre.

Az ABB technológiájára épül a világ legnagyobb vízre telepített kísérleti naperőműve

2017-06-12 - Az ABB a napenergia-hasznosítás új megoldásával támogatja az energetikai forradalmat Szingapúrban.

Üdvözöljük a Field Information Manager (FIM) indítási oldalán!

2017-06-08 - A Fieldbus alapú eszközkezelő egység új generációja

Az ABB technológiája biztosítja Ázsia leghosszabb, Indiában épült közúti alagútjának szellőzését

2017-06-06 - Az ABB technológiája újabb jelentős indiai infrastruktúrafejlesztési projektben kapott kulcsfontosságú szerepet. Nagy teljesítményű hajtások és motorok működtetik a speciális biztonsági szoftverrel kiépített szellőztető rendszert, és biztosítják a közlekedésben és a területek összekötésében alapvető fontosságú létesítmény hatékony üzemét.

Ismét Business Superbrands díjat kapott az ABB Kft.

2017-06-02 - Az automatizálás és energetika területén vezető svéd-svájci ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. immár harmadszor nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

Az ABB 30%-kal csökkentette az olasz vízmű üzemeltetési költségeit energia-gazdálkodási megoldásával

2017-05-29 - Az ABB sikeresen befejezte az olasz Consortzio di Bonifica Veronese (CBV) közüzemi vízmű vállalattal közösen végzett kísérleti projektjét, amelynek célja, hogy az ABB felhőalapú platformjának, az ABB Ability™ Electrical Distribution Control System (EDCS) alkalmazásával jelentősen lerövidítsék az üzem karbantartási idejét, és csökkentsék az üzemeltetési költségeket.

Az ABB villámtöltő-technológiát szállít az Egyesült Királyság első elektromos buszaihoz

2017-05-23 - Az OppCharge „szakaszos járműtöltési” infrastruktúrának köszönhetően a nyolc teljesen elektromos meghajtású Volvo busz a napi üzemidőben megszakítás nélkül tud közlekedni.

Archive selection