Archív

Az ABB leszállította Dánia első városi akkumulátoros energiatárolási megoldását

2017-04-03 - A villamosenergia-hálózatra kapcsolódó akkumulátoros energiatároló rendszer a nap 24 órájában 60 háztartást képes ellátni árammal és támogatja a megújuló energiaforrások elterjedését.

Az ABB piacra dobta az iparág vezető digitális megoldásait kínáló ABB Ability-t

2017-03-27 - Megkezdődött az ABB Ability, az ABB piacvezető digitális portfóliójának a forgalmazása.

Az ABB 3D-s innovatív minőségellenőrzési technológiai cég felvásárlásával bővíti digitális termékkínálatát

2017-03-20 - Az ABB bejelentette, hogy megvásárolt egy spanyolországi start-up vállalatot, az innovatív 3D-s vizsgálati és minőségellenőrzési megoldásairól ismert NUB3D-t.

Az ABB 70 millió dollár összértékben szállít berendezéseket európai vasúti flották bővítéséhez

2017-03-13 - Az ABB vontatási technológiái megbízhatóbb és energiahatékonyabb szerelvényeket biztosítanak a svájci, a svéd és a magyarországi vasútüzemeltetők számára.

Az ABB több megbízást is nyert elektromos buszok töltőállomásainak szállítására

2017-03-06 - Az ABB három megrendelést is nyert, amelyek keretében korszerű villámtöltő rendszereket szállít európai és észak-amerikai vevőinek. A szerződések mindegyike OppCharge interfész alapú töltőállomásokra vonatkozik. Az OppCharge töltőállomások konfigurációjuknak köszönhetően üzemképesek a Volvo Buses által gyártott teljesen elektromos maghajtású és a hibrid elektromos járművek minden típusával.

Az ABB és a Microsoft együttműködésének újabb sikerét jelzi Asset Health Center 3.0 eszközmenedzsment megoldás

2017-02-27 - Költségmegtakarítás és hatékonyságnövelés a magas eszközigényű iparágak számára az ABB új eszközmenedzsment megoldása révén. Az Asset Health Center 3.0 a Microsoft és az ABB együttműködésének újabb sikerét jelzi.

ABB szállítja az automatizálási és villamos rendszert a Tisza-TK-nak a hazai élelmiszer- és italipar legnagyobb beruházásához

2017-02-20 - Az ABB kapta a megbízást a nagy- és középfeszültségű villamossági termékek és rendszerek, illetve a legkorszerűbb, teljes körűen integrált System 800xA Version 6.0 szállítására a Tisza -TK Projekt Kft részére. A Tisza -TK energiahatékony és környezetbarát kukoricafeldolgozó üzemet létesít a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszapüspökiben, melynek működtetésében a magas szintű automatizálás és villamosítás kulcsfontosságú szerepet játszik. Az ABB rendszer segítségével a Tisza -TK maximalizálhatja versenyképességét a nemzetközi élelmiszer- és italipari piacon, és hozzájárulhat a magyar ipar fenntartható fejlődéséhez.

ABB technológia támogatja a svájci sívilágbajnokságot

2017-02-15 - A festői svájci Alpok nagyszerű síelési lehetőségeket kínáló üdülőkkel és számos téli programmal, köztük a St. Moritzban rendezett alpesisí-világbajnoksággal várja a tél szerelmeseit.

Elektromos autó töltőállomást adtak át a budapesti repülőtéren

2017-02-10 - Elektromos autók „tankolására” szolgáló ABB villámtöltőt adott át a Budapest Airport és a Főtaxi. A fejlesztés szép példája annak, hogy nemcsak az állam és az önkormányzatok, hanem a vállalkozások is sokat tehetnek a környezetbarát technológiák elterjedéséért. A taxitársaság arra számít, hogy flottájában a jövőben egyre nő majd az elektromos autók aránya.

Növekedést ért el az ABB a negyedik negyedévben

2017-02-08 - Komoly haladást értünk el 2016-ban a vállalat átalakítása terén!

Archive selection